Copyright ® 2013

Basunens Røst

www.basunensrost.com

Basunens Røst

ROP DET UT; JESUS KOMMER SNART! MARANATA!

Web Ansvarlig.

Ulf-Arne Eriksen

Kontakt info for Basunens Røst

Tlf nr Ulf-Arne Eriksen: 906 54 532

Tlf nr Elin S. Eriksen: 473 76 960

Mail: ulf-arne@basunensrost.com

Ønsker du å være støttepartner er vårt konto nr:

4901 13 50207

 

 

 

Litt om Basunens Røst.

 

Vi er noen venner som elsker å reise rundt å vitne og fortelle hva Jesus gjør og har gjort i våre liv, og det eneste vi ønsker er å få ut det sanne budskapet om Jesus Kristus vår frelser, en vei som mange menigheter har gjort krunglete og vanskelig. Evangeliet er blitt en økonomisk vei til menneskelig suksess, noe vi er helt i mot, det står i bibelen at; "for intet har dere fått det, og for intet skal det gis" (Matt 10, 8) Dette mener vi er veien, gi evangeliet gratis til et hungrende folk i verden, så skal Gud selv velsigne det økonomiske, det blir feil når man fokuserer på pengene og maser om dette for å få ut evangeliet!

 

Vi ønsker kun at Den Hellige Ånd skal få virke fritt i møtene, vi har reist litt rundt med evangeliet, og i fremtiden er vårt ønske å få reise mer slik at ufrelste mennesker skal få møte den levende Jesus.

Vi ønsker å besøke småplassene rundt om i Norge, de er glemt av de såkalte store evangelistene/predikantene, de skal først og fremst til større byer fordi der er som regel økonomien bedre i blandt menighetene.

 

Vårt mål er å nå de som sitter på småplassene og lengter etter et møte med Jesus, de er like mye verdt som de store folkeskarene evangelistene søker etter. Vi må ut å gi hver og en mat i fra himmelen, de må få smaken av det himmelske, det viktigste av alt, de må bli frelst ved Den Hellige Ånd og ild! Så mener vi også at den bibelske dåpen i vann er meget viktig, mange menigheter har sluttet å forkynne viktigheten av å bli døpt i vann.

Det er livsviktig å bli døpt, for det første så får du en god samvittighets pakt med Gud ved Jesu Kristi oppstandelse. (1 Pet, kap 3, vers 21)

 

Så det er meget viktig å få begravet det gamle legemet etter at du er født på ny og blitt frelst, (den nye fødsel) du har fått et nytt legeme i samme sekund som du bestemmer deg for å tilhøre Jesus, dette kan du lese alt om i Romerbrevet 6. Når du velger å la deg døpe i rikelig med vann så viser du også for makter og myndigheter at du mener alvor med din frelse, satan hater når noen lar seg døpe fordi han da blir minnet på om oppstandelsen til Jesus!

 

Dette er noen av våre mål, vi brenner for de småe stedene!

Gud velsigne dere alle, kanskje sees vi på våre møter i fremtiden, vi elske å synge gode gamle vekkelses sanger, og i tillegg har Jesus i sin nåde gitt flere av oss egne sanger som vi også synger på møtene. Vi sees!