Copyright ® 2013

Basunens Røst

www.basunensrost.com

Basunens Røst

ROP DET UT; JESUS KOMMER SNART! MARANATA!

Egen musikk.

Klikk på bildet og du kan høre tittelsporet "Finnmark brenner"

Klikk på bildet og du kan høre tittelsporet "Se Jesus kommer"

Mine CD'er i riktig rekkefølge.

 

  1. Med Jesus i mitt hjerte. Innspilt i 2004
  2. Finnmark brenner. Innspilt i 2004
  3. Se Jesus kommer. Innspilt i 2008
  4. Hør navnet Jesus. Innspilt i 2010

 

Her finner du noen av Aage Samuelsen sine sanger, er veldig glad i sangene hans. De spesielle tekstene har et budskap om Jesus, og Aage brukte å si at stortsett alle tekstene er selvopplevd!

Her finner du noen av mine egne innspillinger med bibelske tekster, den første CD'en av foreløpig 4 stk er "Finnmark brenner" , den ble innspilt i Øksfjord i 2004. Studioet er et digitalt 8 spors studio som vi i fellesskap har kjøpt inn, på det har vi laget blant annet cd'er og egne radioprogram som ble sendt over Skjærvøy nærradio.

 

Den andre CD'en ble innspilt på det samme studioet i Mosjøen i 2008, denne cd'en valgte jeg å kalle "Se Jesus kommer", noe som de såkalte frie menighetene nesten har slutte å forkynne i dag, så jeg vil i alle fall få sunget det ut i gjennom noen av mine tekster.

 

Den øverste av disse bildene til venstre er; "Finnmark brenner", den nederste er "Se Jesus kommer", hvis du klikke på bildene så får du høre på tittelsporet på CD'en

Bestilling av Cd

Skulle det være et ønske å høre mer av disse CD'ene, ta kontakt enten på telefon nummeret lenger ned, eller du kan klikke på e-mail adressen å sende meg en mail med bestillingen din, da skriver du bare hvilken cd (cd'er) du ønsker å bestille.

Pris pr CD er 120 kr, inkl porto.

Husk adressen CD'ene skal sendes til.

 

Tlf nr Ulf-Arne Eriksen: 906 54 532

Mail: ulf-arne@basunensrost.com

 

Legger ut en link til en CD demo av Rose-Marie Karlsen og Sylvia Niklasson, en herlig CD med sterke tekster, nydelige melodier og harmoni. Denne CD'en burde alle ha hjemme! Mvh Ulf-Arne